E cigaretter fra ShopNielsen.dk er billige og af god kvalitet

Jeg giver e cigaretter fra ShopNielsen.dk et et 13 tal på størrelse og design. Ikke alene er det ekstremt lille og let at bære rundt på, det er også helt looker. Jeg modtog den hvide version for denne undersøgelse, og det ser helt fantastisk, med dens børstet metal top og bund rammer, især når du vedhæfte rustfrit stål Melo 3 Mini tank.

Æstetisk, udvidelse batteridækslet kan være en con for nogle vapers, men jeg har ingen problemer med det. Det er en genial løsning fra Eleaf, og faktisk gør det mod ser interessant og unik.

Men æstetik kan kun bære en mod hidtil, som sine overordnede kvalitet normalt kommer til funktioner og ydeevne. Heldigvis, e cigaretter fra ShopNielsen.dk er meget stærk i begge afdelinger.
Først og fremmest, er de e smøger første opgraderes firmware enhed.

e cigaretter fra ShopNielsen.dk

De har siden lanceret en anden en-iStick TC100W – og vil sandsynligvis omfatte funktionen i deres fremtidige udgivelser. Dette giver mulighed for brugere til at opgradere deres enheder ved blot at tilslutte dem til en Windows-computer via mikro-USB-porten. Så kan hvis iStick beslutter at opgradere de e smøger for at sige 100W i stedet for nuværende 75W, eller hvis de ønsker at tilføje understøttelse af et nyt materiale i temperatur kontroltilstand, du forbedre din mod med en simple firmwareopgradering.

Bare husk at holde øje med det USB-kabel medfølger i kit, som ikke USB-kabler er i stand til dataoverførsler.
Da e cigaretter fra ShopNielsen.dk er et enkelt batteri mod, kan mikro-USB-porten bruges til både opgradering og ladning indretning, hvilket sparer dig besværet med at skulle bruge en ekstern oplader.

Gennemsnit-længde USB kablet også tillader dig at bruge de e smøger som en passt-hrough, mens den oplades.
Menuen med e cigaretter fra ShopNielsen.dk er usædvanligt kompliceret for sådan en lille, basic-søger mod. Men som vi alle ved, ser kan være skuffende, og dette er et perfekt eksempel. Der er en masse funktioner til at udforske, og en række knap kombinationer for at få adgang til dem så enkle som muligt.

Browsing gennem de forskellige transportformer kan for eksempel gøres ved at trykke på knappen ild 3 gange hurtigt efter hinanden. Derefter vil du kunne vælge fra watt, Bypass (Mech tilstand) og temperaturkontrol for nikkel, rustfrit stål og titanium.

E cigaretter
Du har også 3 forskellige hukommelse tilstande at vælge imellem, hver med sin egen TCR (temperatur koefficient af resistens). Hvis du vil angive TCR, først slukke e cigaretter fra ShopNielsen.dk ved at trykke på knappen fire fem gange hurtigt, tryk derefter på knappen brand og ‘+’ knappen sammen i fem sekunder.

 

Vil du se ‘M1’ dukke op på skærmen sammen med en numerisk værdi, kan du ændre til modstand koefficienten for typen af tråd, du planlægger at bruge, ved hjælp af de ‘+’ og ‘-‘ knapper. Gentag handlingen for M2 og M3. Dette er en avanceret funktion, der afslappet brugere sandsynligvis ikke vil rode med, men det virkelig taler meget om mulighederne i denne lille enhed.

Men der er en masse enklere funktioner at rode med, ligesom trykker den ‘+’ og ‘-‘ knapper, mens e cigaretter fra ShopNielsen.dk er slået fra, for at vende skærmen eller udføre den samme handling, mens enheden er aktiveret til at afløse den ‘+’ og ‘-‘ for at sikre du er Indstil.guide heder ændre ikke ved en fejltagelse, vil, for eksempel, når de udfører mod i en stram lomme eller en taske. For at låse op, bare tryk knapper igen.

stoprygning
kvit smøger

Du kan også sætte e cigaretter fra ShopNielsen.dk i stealth-mode (slukker LCD display) ved at trykke på knappen brand og ‘-‘-knappen mens enheden er tændt, og kontrollere batteriets spænding ved at trykke på knappen brand og ‘+’ mens det er slukket. Der er et væld af disse genveje til at spille med og velnæret manualen, som kommer på seks sprog, gør en stor opgave med at forklare hver funktion af mod i stor detalje.

Hvis du har læst nogen af mine tidligere TC mod anmeldelser, ved du jeg er ikke den største fan af temperaturkontrol, men det er bare et spørgsmål om personlig præference. Hvis du foretrækker at bruge din mod i TC, vil du blive glad for at vide, at e cigaretter fra ShopNielsen.dk understøtter nikkel, titanium og rustfrit stål, og leveres med funktionen TCR vi allerede nævnt ovenfor.

Billig e cigaretter

At vælge mellem forskellige wire indstillinger er super nemt-bare tryk 3 gange på knappen brand og rulle gennem dem ved hjælp af knapperne i bunden af mod.
Men det store spørgsmål her er, er temperaturkontrol på e cigaretter fra ShopNielsen.dk rent faktisk arbejder? Godt, foreslår tørt brænde test absolut så.

Jeg har kun prøvet med en rustfrit stål coil gjorde jeg mig selv, men indstilling, hvor bomulden blev hurtigt forkullede bortset fra top 600 grader ved lavere temperaturer på 400-500 grader, midlertidige beskyttelse kun venstre lys brun mærker på bomulden.

Der er en pass i min begrænsede erfaring med TC, men selv hvis det viser sig der er nogle problemer med temperaturkontrol for andre understøttede materialer, iStick kan hurtigt lave dem via en firmwareopgradering.