Fitnesstights til Kvinder i topkvalitet

Fitnesstights til Kvinder i topkvalitet

Et nyt sportstøjsmærke har set dagens lys i Danmark. Det handler om fitnesstights til kvinder i topkvalite fra Stony Sportswear fra Nordjylland, så handler med sportstøj importer det fra polen. Fra et fra et meget professionelt  polsk tøj mærke som hedder Deadlift gymwear. Hvorfor nu netop fra Polen? Delt fordi at ejeren af den danske firma har rejst en del i Polen og derigennem, har fået en indgående kendskab til det polske tøj markedet. Samt det faktum at Polen rent faktisk er dygtig til at fremstille kvalitetstøj. Fitnesstights til Kvinder i topkvalitet er faktum også at polske designer er yderste kreative og gode til komme med nye ideer til tøj moden. Især på leggings og tights, er de på forkant med udviklingen og bruger den nyeste teknologi.

Fitnesstights til Kvinder i topkvalite
Altid i topkvalitet

Konkurrencedygtig priser

Ideen bag Stony Sportswear, er også at være et godt alternativ til de meget kendte mærker på det danske marked. Men også et ønske fra ejeren siden af, at gøre op med den prispolitik som mange sportstøjs firmaer i Danmark har. Netop at det er okay at have avancer på langt over 100% og sågar 200%. Hvilket jeg som forbruger og nu ejer at en virksomhed, synes er helt galt og tyveri ved højlyst dag. Jeg kan sagten laver en fornuftig forretning, ud af min webshop, uden jeg skal stjæle fra mine kunder. Ingen af mine leggings eller tights koster over 449,-kr. kvaliteten er der bestemt intet i vejen med, det kan jeg stå indenfor med 110%.  Fitnesstights til Kvinder i topkvalitet er et af de retningslinjer, som vi hele tiden køber ind efter.

Fitnesstights til Kvinder i topkvalitet
Fitnesstights til Kvinder i topkvalitet,

Kvalitet i topkasse

Jeg stiller store krav til min leveringdør, om altid at levere kvalitet og alt vores tøj bliver kontrolleret af mig, når det kommer hjem. Jeg tillader simpelthen ikke dårlig kvalitet og alt som ikke lever op til mine krav, bliver omgående sendt retur til Polen. Dette er dog ikke sket endnu og det vidner også om at deadlift Gymwear kun laver kvalitet. Vores lager er ikke så stor endnu, men det vil i fremtiden komme meget mere. Det bliver bare en masse T-shirts til mænd, tanktoppe, shorts og en farverige leggings og sporttoppe til kvinder. Og igen fitnesstights til Kvinder i topkvalitet er og bliver en must hos Stony Sportswear.

Fitnesstights til Kvinder i topkvalitet
T-shirts i topkvalitet fra Stony Sportswear

Hvorfor købe dine sportstøj hos Stony sportswear?

Fordi vi er gode til service og endnu bedre til fornuftig priser og hos os kan du altid være sikker på at vi ikke tager røven på dig som kunde. Samt at vi har kun 1-3 dages leveringstid, hvis varene er på lager. Vi har også en motto i Stony Sportswear. 100% tilfredshed, eller pengene og varene retur. så ingen grunden til at betænke sig, skyld dig ind på: Stony Sportswear

 

Fakta om Polen: https://da.wikipedia.org/wiki/Polen