Hvor sikre er trådløse hjemme alarmsystemer?

Mange hjem alarmsystemer tilbyder fantastiske teknologiske funktioner, herunder trådløse systemer. Men med et system, der løber ud af mobiltjeneste og ikke er kablet til en telefonlinje, kan du være undrende overfor om er sikkert og trygt. Denne artikel er her for at besvare dine spørgsmål og forklare de funktioner og fordele ved at have et trådløst hjem alarmsystem installeret i dit hjem.

Tråsløs tyverialarm fra Miraca.

Ingen ledninger til at skære over

En af de primære fordele ved et trådløst hjem sikkerhedssystem er deres manglende afhængighed af traditionelle telefonlinjer. En standard måde at omgå kablede alarmsystemer af professionelle indbrudstyve er at skære telefonlinjerne uden for huset og vente med at se, om politiet er afsendt. Hvis ingen dukker op, ved de, at de nemt kan komme ind i hjemmet. En god alarm fra Miraca.

Uden eksterne telefonlinjer at skære, har husejere, der vælger at beskytte deres hjem med et trådløst hjem alarmsystem en mindre ting at bekymre sig om. Det betyder også at have endnu et værktøj til at afværge indbrudstyve.

Kontinuerlig overvågning

Når et trådløst hjem alarmsystem er parret med cellulære kommunikation, er der meget lidt, der kan forårsage dette system til at blive ubrugeligt. Med god batteri backup, som er inkluderet med stort set alle trådløse hjem alarmsystem, kan ikke engang en strømafbrydelse forårsage denne type system til at blive ubrugelig. Dette skyldes, at trådløse systemer ikke er afhængige af elnettet, det offentlige telefonsystem eller endda internettet for at kunne fungere. Alarm til en billig pris fra Miraca.

Ligesom din mobiltelefon arbejder under en strømafbrydelse, vil et trådløst hjem alarmsystem det også. Dette sikrer ikke kun din beskyttelse af hjemmet, når indbrudstyve er på jagt i mørket, det vil også være i kommunikation med overvågningscenteret. I tilfælde af en indbrud eller en anden nødsituation vil udrykningspersonalet stadig blive sendt til din lokation.

Serialiseret teknologi i alarmen

I de tidlige dage af trådløse hjem alarmsystemer, den type teknologi, der anvendes var en manual, tidskrævende, og generelt ret begrænset i sine kapaciteter. Skift indstillinger på enhederne og komponenterne, bestemt af husejeren, og blev brugt til at angive en adresse eller kanal af sorter, hvor hver sikkerhedskomponent kunne kommunikere med kontrolpanelet. Hver komponent med samme indstilling kan kommunikere med enhver anden enhed med samme indstilling.

Problemet med denne opsætning var at sandsynligheden for at en nærliggende nabo benyttede sig af en lignende elektronik som en identisk hjem alarmsystem, en fjernbetjening af en slags, eller endda en garage døråbner, der kommunikeres på samme kanal. Din nabo kunne bogstaveligt igangsætte dit hjem alarmsystem, hver gang han brugte fjernbetjeningen til at åbne sin garagedør.

I dag, er der ingen sådanne uoverensstemmelser med trådløse hjem alarmsystemer, fordi hver enhed er serialiseret til at arbejde kun med kontrolpanelet. Intet andet kan forstyrre denne sikre kommunikation, hvilket betyder, at hver sensor og hver trådløs nøgle er programmeret ind i kontrolpanelet som eneste enheder, der kan kommunikere på systemet. Ikke mere utilsigtet indblanding fra naboer, og ikke mere foretagsomme indbrudstyve der render rundt med deres samlinger af fjernbetjeninger.

Godt og billigt trådløs alarm

Trådløse hjem alarmsystemer, som dem, der tilbydes af fx Miraca, omfatter fremragende funktioner og mange fordele i forhold til deres kablede modparter. Tjek dem ud i dag og begynde at beskytte dit hjem og din familie med det bedste af trådløs teknologi. En billig tyverialarm fra Miraca.