Skrotning af biler i Danmark

Skrotning af biler, er i dag, relativt simpelt. Man ringer til sin lokale ophugger og han kommer og henter bilen. Førhen fik man bare skrotpræmien. Det vil sige at skrothandleren eller autoophuggeren fin bilen gratis, fordi skrotpræmien er betalt af staten. Det er ændret nu. I dag er der rift om bilerne og vi hos bedsteskrotpris.dk er til for at finde netop den skrothandler der vil betale mest for netop dit køretøj.

Få mere for skrotning i 2021

Ja! Der er faktisk penge i skrotbiler. Hos bedsteskrotpris.dk hjælper vi dig med at finde frem til den autoophugger der er villig til at betale mere for din skrotbil end den lokale er. Flere og flere skrotbiler bliver i dag handlet på sværs af landet. Og over grænser. Nogle gange bliver de bedste skrotbiler nemlig også eksporteret. På den måde stiger priserne automatisk. Det handler alt sammen om udbud og efterspørgsel.

50 ophuggere byder på din skrotbil

Vore system er sådan opbygget at du registrer din skrotbil nemt og hurtigt i vores online auktion. Som er helt gratis for dig at benytte. Derefter viser vi din bil til op imod 50 skrothandlere og autoophuggere, og de har her muligheden for at gine et bud på den. Dem der kan bruge din bil byder og når vi har fåret 3 bud på din skrotbil, sender vi dig det bedste. På denne måde spare du en masse tid på at ringe rundt til ophuggere landet over. Desuden er mange af de ophuggere der under vores vinger også afhængige af vores service. Derfor giver de tit nogle gode bud.

Skrotbiler solgt for mere end 12.000 kr

Faktisk viser det sig at nogle modeller er rigtig mange penge værd. Nogle ophuggere specialisere sig i mærker og og modelle og sommetider kommer der en bil ind i vores system som kan blive solgt rigtig godt. Faktisk for over 12.000 kr.

Grunden til dette er at de gamle modeller bliver mere og mere sjældne. Så det gør reservedelene også. Der er stadig mange der roder i gamle biler, og de skal bruge rigtig mange gamle reservedele.

Registrer din bil til skrotning i dag

Skrotning med bedsteskrotpris.dkSom beskrevet har det aldrig været nemmere at sende sin bil til skrotning. Hos os ved bedsteskrotpris.dk hjælper vi dig, helt gratis, med at finde den ophugger der vil betale mest for dit køretøj. Uanset om det drejer sig om en dieselbil eller en benzinbil. Uanset om den er nyere eller ældgammel.

Når du bruger vores service guider vi dig gennem processen med at aftale afhentning og betaling samt at ansøge om skrotpræmie ved miljø styrelsen. Det fede ved vores service er at op imod 50 autoophuggere og skrothandlere får muligheden for at byde på din skrotbil. Dette kan give dig en meget højere skrotpræmie i det lange løb.

Læs næste artikel her